25 feb 2012, 1:52

Със мисъл ще ти построя небе... 

  Poesía » De amor
609 0 5

Със  мисъл ще ти построя небе,
дълбоко, тъй безоблачно и синьо  
в което слънцето е моето сърце,
все гаснещо  по тебе  от години.

 

С очи ще нарисувам тишина,
в която двама с тебе ще се любим.
И като птици в необятна синева
ще се прегърнем и ще се изгубим…

© Божидар Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??