13 дек. 2007 г., 20:11

Със теб дори сама 

  Поэзия » Любовная
559 0 5

''Остани'' - крещеше ти.

''Не, не мога, разбери'' - повтарях аз във този час,

исках да ти вярвам и да бъда с теб,

но нещо се прекърши на хиляди пърченца в мен.

''Не ме обичаш вече'' - каза ти,

а аз изтръпнах от това.

''Обичам те'' - но разбрери,

не можем двама да вървим,

не стига с това да продължим

и да вярваме в това, което беше до преди.

Исках да ти кажа,

че вече всичко е различно,

исках да повярвам, може би, че е излишно,

но изрекох аз сега,

че ще съм с теб дори сама...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??