15 февр. 2017 г., 16:15

Със загубени адреси 

  Поэзия
258 0 4

Колко малко време отделяме

на близките си понякога.

Любовта с тях не споделяме,

а трябва, винаги, всякога.

Отминават ни забързано дните,

оплитат в болни заблуди.

Прехапваме си сълзите в очите

и убиваме тези пеперуди.

Със загубени отдавна адреси

търсим този пусти късмет.

Предпочитаме да играем лошите,

не слушаме своето сърце...

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??