9 авг. 2007 г., 14:59

Същинска Пепеляшка 

  Поэзия
729 0 8
 

Като Пепеляшка преди полунощ

грея в одеждата  нова.

Различна ще бъда и аз тази нощ,

за тотална промяна готова.

С нова прическа, с лимби и букла,

прическа на истинска кукла.

С толкова нежен, загадъчен, фин

в изискани  тонове  грим.

Гланц и червило в разцветки модерни,

подходящи за срещи вечерни.

А ароматът на най-фин парфюм

се връзва със тоя костюм.

Нови обувки със ток, елегантни,

блестят, като диамантни.

Пръстен, обеци и огърлица

и гривна като на  кралица.

Намятам през рамо скъпият шал,

изработен от най-фин воал.

Ех, ако може Пепеляшка да види,

със сигурност ще ми завиди.



© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??