4 апр. 2008 г., 17:59

Състояния 

  Поэзия » Философская
495 0 8

Питонът блажено се припича на слънце.

Скалата изтръпва от студената му кожа.

Морският вятър се влюбва в реката,

юлският пясък си търси авторитети.

Следи от подметки

пресмятат мига на живота,

а може би

грешният плод

моли някоя Ева

за обич...

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??