27 нояб. 2008 г., 19:28

Сю-стайл 

  Поэзия
732 0 1

ПИСМО

 

Ти знаеш ли, живея в град.

Далечна каменна пустиня.

Там само слепи кактуси растат,

самотни кактуси с ръце бодливи.

 

И в нощите, когато вятърът

със вой провира се през жадните им пръсти,

те ум изгубили прегръщат се

и в писъците им се гърчи тишината.

© Кирил Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??