27.11.2008 г., 19:28 ч.

Сю-стайл 

  Поезия
734 0 1

ПИСМО

 

Ти знаеш ли, живея в град.

Далечна каменна пустиня.

Там само слепи кактуси растат,

самотни кактуси с ръце бодливи.

 

И в нощите, когато вятърът

със вой провира се през жадните им пръсти,

те ум изгубили прегръщат се

и в писъците им се гърчи тишината.

© Кирил Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??