Nov 27, 2008, 7:28 PM

Сю-стайл 

  Poetry
733 0 1

ПИСМО

 

Ти знаеш ли, живея в град.

Далечна каменна пустиня.

Там само слепи кактуси растат,

самотни кактуси с ръце бодливи.

 

И в нощите, когато вятърът

със вой провира се през жадните им пръсти,

те ум изгубили прегръщат се

и в писъците им се гърчи тишината.

© Кирил Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??