12 апр. 2016 г., 20:20

Съвети на баба и дядо към внуче 

  Поэзия » Для детей
1060 0 0

*Опичай си ума отрано,

че няма никъде постлано!

 

Ума опичай си отрано,

че няма никъде постлано!

 

Ума си опичай отрано,

че никъде няма постлано!

 

Опичай ума си отрано,

че никъде няма постлано!

 

 

                х  х  х

 

           ума опичай

      си отрано и недей

         дирѝ постлано

.......................................................

 

*по фразата: „Опичай си ума!“

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??