12.04.2016 г., 20:20 ч.

Съвети на баба и дядо към внуче 

  Поезия » За деца
821 0 0

*Опичай си ума отрано,

че няма никъде постлано!

 

Ума опичай си отрано,

че няма никъде постлано!

 

Ума си опичай отрано,

че никъде няма постлано!

 

Опичай ума си отрано,

че никъде няма постлано!

 

 

                х  х  х

 

           ума опичай

      си отрано и недей

         дирѝ постлано

.......................................................

 

*по фразата: „Опичай си ума!“

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??