30 окт. 2018 г., 21:12

Съвременна 

  Поэзия » Юмористическая, Другая
939 0 2

Чудиш се и маеш,
Как да го омаеш.
Де с червилце, де с парфюмче,
Пробваш рокля или пък костюмче.
Нее, не се харесваш ти в тези нещица,
Правиш се на лоша, слагаш си рогца.
На пудрата и спиралата дойде реда,
С фон дьо тена да закрие несъвършенствата.
Няма нищо по-добро от късата пола,
А с нея си отиват обици и тъмни очила.
Жартиерче с чорапки
И с чизмите си черни сладки.
О, чакай селфито ще си забравиш,
Щеше момента незапечатан ли да оставиш?
Ама как така, без чанта или протмоне,
Няма да си ти и без дълбоко деколте.
Прическата е топ на този сезон,
Готова е мацката, отива на купон.
Ще омайва чичковци или момченца,
Задъ;жително с големи протмоненца.
Да се тагне от кафето или бара
И задължително да отбележи каква кола ще кара.
Може на изпита утре да изгори,
Но сега задължително ще се суети.

© Bebcheto bebe Все права защищены

Единствено и само с хумористична цел. Не целя да обиждам никого

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??