25 мар. 2018 г., 16:47

Съвременник 

  Поэзия
314 0 0

Убиваш ти за забавление, 

подвластен на хартия и метал.

Забравил си какво е опрощение,

на дявола душата си продал.

 

Какъв си ти? Човек, едва ли!

Не знаеш що е радост, ни печал.

Но пък си окичен със медали,

лишен от стойност и морал. 

© Litta Все права защищены

 Litta

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??