25.03.2018 г., 16:47 ч.

Съвременник 

  Поезия
313 0 0

Убиваш ти за забавление, 

подвластен на хартия и метал.

Забравил си какво е опрощение,

на дявола душата си продал.

 

Какъв си ти? Човек, едва ли!

Не знаеш що е радост, ни печал.

Но пък си окичен със медали,

лишен от стойност и морал. 

© Litta Всички права запазени

 Litta

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??