5 янв. 2009 г., 21:31

Съвсем наистина 

  Поэзия » Другая
833 0 15
Прегърбена от грижи,
търся време за любов,
за да стопява самотата на дните
и за да ме зарежда със живот.

Загледана във огледалото,
аз не себе си,а него виждам.
Дали втурнах се пак на сляпо,
или сърцето ми се кали от обичане?

Същата или различна,
гледам от всеки ъгъл реалността...
Истинска или измислена,
аз съм влюбена съвсем наистина....




© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??