5.01.2009 г., 21:31 ч.

Съвсем наистина 

  Поезия » Друга
836 0 15
Прегърбена от грижи,
търся време за любов,
за да стопява самотата на дните
и за да ме зарежда със живот.

Загледана във огледалото,
аз не себе си,а него виждам.
Дали втурнах се пак на сляпо,
или сърцето ми се кали от обичане?

Същата или различна,
гледам от всеки ъгъл реалността...
Истинска или измислена,
аз съм влюбена съвсем наистина....




© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??