Вървяхме с теб двамата нявга...
и стигнахме в миг кръстопът...
безмълвна в страни се отдръпна...
в миг пръкна се есенен дъжд...
След месеци в скитане дълго
отново се срещнахме с теб...
ръка ми подаде, но късно...
съвсем не ми беше до теб...
© Андрей Андреев Все права защищены