29 авг. 2008 г., 11:55

Съвършена 

  Поэзия
508 0 7
Ще зашия очите си,
за да не гледам
на омразата пурпура
как пулсира във вените!
Ще зашия ушите си,
за да не чувам
пискливия лай
на хиената!
Ще зашия устните си,
за да спра думите,
напиращи от душата,
ранената!
И така сляпа, глуха и няма,
само с топлината на ръцете си,
ще извая статуята на
онази Жена -
съвършената!

© Наталия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??