29.08.2008 г., 11:55 ч.

Съвършена 

  Поезия
511 0 7
Ще зашия очите си,
за да не гледам
на омразата пурпура
как пулсира във вените!
Ще зашия ушите си,
за да не чувам
пискливия лай
на хиената!
Ще зашия устните си,
за да спра думите,
напиращи от душата,
ранената!
И така сляпа, глуха и няма,
само с топлината на ръцете си,
ще извая статуята на
онази Жена -
съвършената!

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??