29 ago 2008, 11:55

Съвършена 

  Poesía
512 0 7
Ще зашия очите си,
за да не гледам
на омразата пурпура
как пулсира във вените!
Ще зашия ушите си,
за да не чувам
пискливия лай
на хиената!
Ще зашия устните си,
за да спра думите,
напиращи от душата,
ранената!
И така сляпа, глуха и няма,
само с топлината на ръцете си,
ще извая статуята на
онази Жена -
съвършената!

© Наталия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??