Аз те обичам…
Ти ме обичаш…
До края на дните си,
в трудните моменти,
дори и да се скараме…
Но точно те ни сплотяват,
защото се обичаме.
Аз съм с теб…
Ти си с мен.
Ще бъдем
заедно с любовта си!
Дори и в отвъдното!
.
© Николай Пеняшки – Плашков
© Николай Пеняшки-Плашков Все права защищены
Ти си с мен.
Когато двама влюбени са заедно, всичко е по-лесно!
Поздравления!