Съвършено див
На С. М.
Полъх на несъвършенство от теб се носи,
дълбок и плътен мъжки глас.
Впрягаш мисли, добри и лоши,
объркани чувства, тръпки, мраз.
Непредсказуем и дяволски труден,
поглед замечтан в бъдещ нов план.
Изграждаш живот в мечтите забулен
и лепкав страх от него излян.
Несъвършен, див, страстен -
не подвластен на ни един емоционален блян.
Но ще те превземе воинът опасен,
гордо носещ името Жена.
© Мария-Магдалена Иванова Все права защищены
Усмивка!Поздрав!