25.09.2016 г., 14:56 ч.

Съвършено див 

  Поезия
606 0 1

Съвършено див

На С. М.

 

Полъх на несъвършенство от теб се носи,

дълбок и плътен мъжки глас.

Впрягаш мисли, добри и лоши,

объркани чувства, тръпки, мраз.

 

Непредсказуем и дяволски труден,

поглед замечтан в бъдещ нов план.

Изграждаш живот в мечтите забулен

и лепкав страх от него излян.

 

Несъвършен, див, страстен -

не подвластен на ни един емоционален блян.

Но ще те превземе воинът опасен,

гордо носещ името Жена.

© Мария-Магдалена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??