3 июл. 2009 г., 23:09

Съвършенство 

  Поэзия » Философская
343 0 1

* * *

Знам, че ме смяташ за луда.

В устата ти виждам насмешлив въпрос.

В живота всеки има си ЮДА,

макар че не е ХРИСТОС.

 

Какво, че ме гледат с преструвка

или ме предават с целувка.

Не се обвързвам с омраза и страх.

Аз съм добра. Не приличам на тях.

© Албена Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??