* * *
Знам, че ме смяташ за луда.
В устата ти виждам насмешлив въпрос.
В живота всеки има си ЮДА,
макар че не е ХРИСТОС.
Какво, че ме гледат с преструвка
или ме предават с целувка.
Не се обвързвам с омраза и страх.
Аз съм добра. Не приличам на тях.
© Албена Стефанова All rights reserved.