28 февр. 2017 г., 14:14  

Съзвездия 

  Поэзия » Любовная
243 0 1

 

Звездите пак загадъчно шептят,

че чакат моите метежни стъпки

и аз вървя по билото на любовта

макар да знам, че ще е трудна всяка нейна стъпка.

 

Но като магнитен прах притегля  ме мигът,

при  допира на двете ни съзвездия,

които всеки път припламват с мощен взрив

всяка ядрена частица на сърцето.

 

 

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??