16 сент. 2010 г., 15:50

Тайна 

  Поэзия » Другая
1007 0 3

В стиха е мойта малка тайна.
С него никога не съм сама
и може би не ще намеря
другар по-верен по съдба.

 

Приятел истински в живота,
чрез теб достойно оцелях.
Запълваше ми празнотата
и топлеше ме в студ и мраз.

 

Дари ми ти любов огромна.
Приши ми орлови криле.
Научи ме да бъда скромна,
да вярвам в силата на твойте редове.

© Катерина Пиринска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??