В стиха е мойта малка тайна.
С него никога не съм сама
и може би не ще намеря
другар по-верен по съдба.
Приятел истински в живота,
чрез теб достойно оцелях.
Запълваше ми празнотата
и топлеше ме в студ и мраз.
Дари ми ти любов огромна.
Приши ми орлови криле.
Научи ме да бъда скромна,
да вярвам в силата на твойте редове.
© Катерина Пиринска All rights reserved.