13 июл. 2017 г., 10:36

Тайната вечеря 

  Поэзия » Свободный стих
281 1 2

Най-накрая стана
както трябваше.
Чинии не цапахме,
само чаши.
На сутринта
няколкото изгорели свещи
ми напомниха
колко беше светло
снощи в душата ми.
Едва изчакахме вечерта
да свърши,
за да се събудим
един до друг
по-истински от всякога.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??