4 февр. 2007 г., 00:55

Така е 

  Поэзия
1090 1 24

Очароващи думи не искам,

би достигнал до мен с една.

Изказ точен от теб очаквам,

чувам често лъжливи слова.

 

За копнежа,  връщам копнеж,

ала с чувство,  маска не нося.

Огън сетя ли,  дарявам палеж

без да чакам и без да го прося.

 

Извинявам се сторя ли грешка,

че безгрешен един е сред нас.

Дотежа ли ти, търся и прошка,

уморя ли те, притаявам и глас.

 

Много искам и мога да давам,

ако това не желаеш, върви си,

за отплата не чакам, дарявам,

а пък ти, ако искаш вземи си.

 

Догорявам се, после се паля,

умножавам си своите чувства,

моят вид е такъв, но не галя

ако сетя коварство и блудства.

(а)

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??