Звезди ли са очите ти?
Слънце ли е усмивката ти?
Вятър ли са косите ти?
Забрава ли са устните ти?
Полет ли са ръцете ти?
Унес ли е тялото ти?
Жарава ли е Любовта ти?
Вселена ли е Душата ти?
Безкрайност ли е Духът ти?
Нетърпение ли е очакването ми?
Жажда ли е страстта ми?
Пожар ли е Любовта ми?
Благословение ли е Срещата ни?
Откровение ли е Близостта ни?
Благодат ли е Сливането ни?
Светлина ли е, че сме Едно?
© Ангел Филипов Все права защищены