Jul 26, 2011, 6:20 PM

Така е, нали... 

  Poetry
522 0 5

Звезди ли са очите ти?

Слънце ли е усмивката ти?

Вятър ли са косите ти?

Забрава ли са устните ти?

Полет ли са ръцете ти?

Унес ли е тялото ти?

Жарава ли е Любовта ти?

Вселена ли е Душата ти?

Безкрайност ли е Духът ти?

Нетърпение ли е очакването ми?

Жажда ли е страстта ми?

Пожар ли е Любовта ми?

Благословение ли е Срещата ни?

Откровение ли е Близостта ни?

Благодат ли е Сливането ни?

Светлина ли е, че сме Едно?

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??