Така ли ще се срещаме със теб...
и двамата копнеем да се видим.
В съня ни се докосваме с ръце,
а после от деня ми ще си идеш.
Но вярата, останала във Бог,
за миг ще те гори от нежност.
И ти ще се завръщаш като зов –
в мечтите ми, разголвайки ме вечер.
Така ли ще се срещаме със теб...
и двамата копнеем да се видим.
В съня ни се докосваме в небе
и в него ти любов ще ми запридаш!
© Аз Все права защищены