19 сент. 2023 г., 21:12

Такава хубава есен 

  Поэзия » Другая
191 0 0

Такава хубава есен
тиха и топла, добра.
Птиците с полет тържествен
отлитат в топла страна.

 

Такава хубава есен!
Пак ще събирам листа.
Ще търся щурчова песен
да слушам будна в нощта.

 

И ще рисувам картина
с есенни цветни бои
на живот слънчев -  отминал,
а в мене все ще боли...

 

Такава хубава есен!
От лятото слънце вземи!
С „Добре дошла“ ще те срещнем,
за всички светла бъди!

© Ани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??