9 сент. 2012 г., 12:11

Такава ме помни 

  Поэзия » Любовная
1915 2 21

 Такава ме помни -

 влюбена, тръпнеща и жарка.

 Любовта е храм, във който

 с теб влизаме през Триумфална арка.



              Помни ме като нежен инструмент,

              без фалш творящ вълшебни трели,

              без жал отдаващ своето сърце,

              щом двама сме и времето сме спрели.



  Помни ме като буря в тъмна нощ,

  като раздираща стихия дива,

  като разбунен океан с титанска мощ

  от огненни мечти и обич жива! 


 

 

  

  

© Таня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??