19 янв. 2006 г., 20:19

Такава съм 

  Поэзия
827 0 4

Такава съм, не ме променяй!

Човек със име на жена.

Човек, гордеещ се със всичко

Гордеещ се със собствената си съдба!

Когато мен ме няма вече,

Спомни си ти за непроменящата се жена.

Помни с усмивка моето лице

И това, което ти ми отне!

Отне ми мисленето детско

За което ти благодаря

И всичко в мен крещеше..

Иди си! Иди си с всичката тъга!

© Александра Методиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??