23 мар. 2007 г., 12:51

Такава съм 

  Поэзия
953 0 7

Да, такава съм понякога.
Не се сърди, не се променям.
Просто имала съм някога
черни дупки по пътя безцелен.

Войни съм водила и често съм падала.
Вода съм търсила в тиха пустиня.
Какво от туй, че даже съм страдала -
такава ще бъда додето ме има.

Да, такава, още такава съм.
Мини да ме видиш пак след години -
дори остаряла, дори побеляла
ще бъда такава, ела и ще видиш!

Недей да се чудиш как съм успяла
да бъда все същото твърдо момиче.
Днес съм такава, и утре - такава.
Ще бъда такава... ако искаш - обичай!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??