Не плащам данък обществено мнение,
не признавам измислени правила,
няма закони, лъжи и презрение,
щом любовта е моя съдба.
Не съм безразсъдна, зла или лоша,
просто съм "опак човек",
бремето тежко е, но с радост го нося,
щом обичам, нямам нужда от лек.
Няма как и да бъда аз друга,
няма начин да се променя,
такава съм и такава ще бъда,
ако разбрал си, съм твоя сега!
© Таня Иванова Все права защищены