9.07.2012 г., 17:15 ч.

Такава съм 

  Поезия » Любовна
964 1 30

Не плащам данък обществено мнение,

не признавам измислени правила,

няма закони, лъжи и презрение,

щом любовта е моя съдба.


         Не съм безразсъдна, зла или лоша,

         просто съм "опак човек",

         бремето тежко е, но с радост го нося,

         щом обичам, нямам нужда от лек.  


                  Няма как и да бъда аз друга,

                  няма начин да се променя,

                  такава съм и такава ще бъда,

                  ако разбрал си, съм твоя сега! 

                  

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??