26 нояб. 2011 г., 14:33

Такива дни 

  Поэзия » Другая
410 0 2

Всеки има такива дни :

невървеж, тъпотия и скука.

Във главата ни блъскат вини,

към сърцето ни търсят пролука.


Всеки има такива дни:

косо гледа ни Светът озъбен,

из кръвта ни препускат злини

и ни ръбят въпросите скръбни.


Всеки има такива дни:

по мазола ни стъпва Съдбата

и за нашите сто добрини

няма прошка и няма отплата.


Нужни са ни такива дни:

като тръни  в живота ни цветен.

Как прекрасните му страни

щяхме иначе  да усетим....

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??