26 nov 2011, 14:33

Такива дни 

  Poesía » Otra
405 0 2

Всеки има такива дни :

невървеж, тъпотия и скука.

Във главата ни блъскат вини,

към сърцето ни търсят пролука.


Всеки има такива дни:

косо гледа ни Светът озъбен,

из кръвта ни препускат злини

и ни ръбят въпросите скръбни.


Всеки има такива дни:

по мазола ни стъпва Съдбата

и за нашите сто добрини

няма прошка и няма отплата.


Нужни са ни такива дни:

като тръни  в живота ни цветен.

Как прекрасните му страни

щяхме иначе  да усетим....

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??