Nov 26, 2011, 2:33 PM

Такива дни 

  Poetry » Other
406 0 2

Всеки има такива дни :

невървеж, тъпотия и скука.

Във главата ни блъскат вини,

към сърцето ни търсят пролука.


Всеки има такива дни:

косо гледа ни Светът озъбен,

из кръвта ни препускат злини

и ни ръбят въпросите скръбни.


Всеки има такива дни:

по мазола ни стъпва Съдбата

и за нашите сто добрини

няма прошка и няма отплата.


Нужни са ни такива дни:

като тръни  в живота ни цветен.

Как прекрасните му страни

щяхме иначе  да усетим....

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??