16 мая 2009 г., 13:01

Талант 

  Поэзия
552 0 6

Безсмъртие с пари

не се купува!

Безсмъртието

се заменя за талант!

Богатството е преходно

и пет пари не струва,

а творчеството вечно е

и стойностен брилянт!

 

Духовността е "Пепеляшка",

бедна, непотърсена,

отбягвана, презирана, сама,

но надживяла суетата,

времето и вещите...

Останала единствена съперница,

не на живота, на... смъртта!

 

 

 

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??