Безсмъртие с пари
не се купува!
Безсмъртието
се заменя за талант!
Богатството е преходно
и пет пари не струва,
а творчеството вечно е
и стойностен брилянт!
Духовността е "Пепеляшка",
бедна, непотърсена,
отбягвана, презирана, сама,
но надживяла суетата,
времето и вещите...
Останала единствена съперница,
не на живота, на... смъртта!
© Nina Toshich Todos los derechos reservados