7 окт. 2011 г., 19:54

Таланти на Х (екс) 

  Поэзия » Другая
410 0 6

Таланти на Х(екс)

 

 

Песен, музика и душа

са споени във едно.

Красиви като манекени

бластят очите като хиени.

 

 

Много светлина и глас

струи от техния астрал.

Слушам опиянена като

наркоманка, ненаситна

като нимфоманка.

 

 

Много талантливи

са българските

деца трудолюбиви.

Изригват като лава

и блестят, блестят...

в Х-фактора

с песни и то за нас!

На добър час!

 

 

© Мина Конарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??