Таланти на Х(екс)
Песен, музика и душа
са споени във едно.
Красиви като манекени
бластят очите като хиени.
Много светлина и глас
струи от техния астрал.
Слушам опиянена като
наркоманка, ненаситна
като нимфоманка.
Много талантливи
са българските
деца трудолюбиви.
Изригват като лава
и блестят, блестят...
в Х-фактора
с песни и то за нас!
На добър час!
© Мина Конарова Всички права запазени