Там, където вятърът буен заспива,
там, където жарта в мигом се разгаря,
там, дето пенливо вино душа разтваря,
там, де и цветята шептят, щом ме видят,
там, де някой в небеса прелита, щом прелита,
там, дето едно едно чакащо сърце пулсира,
там е храмът свещен - за нас предрешен.
© ДИМА Все права защищены