Обичам те, мой приказен принце,
обичам твойте бездънни очи.
В моите прегръдки заповядай - скрий се
и щастлив завинаги бъди.
Обичам те, топлина моя,
която нежничко във мен гори.
Кога те срещнах аз не помня,
но знам, че всичко мое озари.
Обичам те, усмивке игрива!
Със умение душата ми разсмя!
Вечер, когато всичко заспива
винаги ще зная, че не съм сама!
Обичам те, мое мило, мое скъпо.
Ти си моя безценен дар.
С теб сърцето никога не ще е мъртво,
нищо, че си негов господар.
Обичам те, обичам те, обичам те!
А колко само си красив за мене...
Обичам те, обичам те, обичам те!
За нас няма забранено време!
Обичам те, обичам те, обичам те!
С обич целувам твойте ръце.
Обичам те, обичам те,обичам те!
За теб гори едно паметно и пламенно сърце!
© Милена Йорданова Все права защищены
Биди ми жива издрава.....Се што прочитав...ме магепса... БРАВО..