16 апр. 2010 г., 12:15

Там някъде далече 

  Поэзия
703 0 16

Погледни

Усмихват се едни очи

Едни устни

В близост тръпнат

Спомени топли изпъкват

Запълзяват и пленяват...

Там някъде далече

Сърцето ми отвлече

В небето звезда блести

Свещ запалена

Бавно се топи

Вятърът повява

Сърцето обикаля

Спомен

Погледни

Огън има в две очи

Свещта трепти

Вятърът не я гаси

Там някъде далече

Душата ми отвлече

В клетка от звезди

Погледни я как гори

Там някъде далече...

 

 

 

 

 

 

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??