Apr 16, 2010, 12:15 PM

Там някъде далече 

  Poetry
701 0 16

Погледни

Усмихват се едни очи

Едни устни

В близост тръпнат

Спомени топли изпъкват

Запълзяват и пленяват...

Там някъде далече

Сърцето ми отвлече

В небето звезда блести

Свещ запалена

Бавно се топи

Вятърът повява

Сърцето обикаля

Спомен

Погледни

Огън има в две очи

Свещта трепти

Вятърът не я гаси

Там някъде далече

Душата ми отвлече

В клетка от звезди

Погледни я как гори

Там някъде далече...

 

 

 

 

 

 

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??