27 сент. 2019 г., 23:58

Там съм 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих, Другая
441 1 0

Ако уплашена се събудиш от грамотевици
Ако имаш нужда от приятел
Само погледни през прозореца
И аз ще съм там
Само извикай името ми
И аз ще дойда
Само отвори вратата
И аз ще вляза
Само раце протегни
И аз ще те прегърна...
...
Пред прозореца все ще съм за теб и ще те чакам

© Радослав Асев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??